dageeeeeeeen

hejsan har inte bloggat idag men nu kommer ja med ett inlägg om dagen. Först¨åkte ja ju på öppet hus på burgården. Sen så åkte ja till sandra och va med henne vi åkte till stan och shoppade julklappar och ja köpte även en tröja till mej. så gick vi ut ur nordstan och så går ja rakt in i en kille och så säger ja till sandra : ja är säker på att de va olle från idol och titta där är han där jay.. vi gick efter en bit men såg inte och sen vände ja mej om och då kom dom mot oss och så log minnah mot mej och olle med ( fast ja hade gått rakt in i han haha) sen sså gick vi därifrån och de va en härlig känsla faktiskt haha :P att få träffa dom assåå.

Sen va de en som kramade sandra när ja stod och pratade med henrietta jennifer och malin. HAHAHAHAHAH ja skratta ihjäl mig.

sen så var ja då med sandra ett tag...

nu kom ja nyss hem till pappa. Ett välkomnande fick jag av lille ( store) doglas...han blev överlycklig och nu ligger han och nanar i sin säng hehe :P

Pappa kommer hem strax.

:)

tyvärr hittar ja ingen bild på tröjan ja köpte och kan ej ladda upp på denna datan men tröjan heter iallafall "bella top moonlight/flower" och är jättefin (L)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0