tjoo

Har precis kommit hem från Kållered. Åkte dit med moppen och köpte fyra ansiktsmasker, ben till Shiro och present till Ricco. Nu är ja hemma och skall strax äta middag,, kollar på greys just nu ;) 
 
Förut cyklade jag med lille Shiro med. Han är duktig nu, 2kilometer galopp hela vägen. 
 
Puss & Kram 
 
 
Update: Har precis färgat ögonbrynen, de blev mycke bra!! 

Nattstäda

Fick ett ryck. Bytte lakan, vädrade rummet. Rensade, tömde papperskorg. Rensade lite väskor. Tog ur diskmaskinen och fyllde den. la kläder i tvättstugan. La in kläder i garderoben och rensade lite med lådorna under sängen. hahah så kan de gå när haspen sitter på!
 
Kollade på greys anatomy innan, älskar de programmet <3 ;)
Shiro verkar pigg, så skall nog ta en runda med honom såhär dags. Kanske. 
Puss & Kram 

headache

Har inte bloggat idag, i know. Men vaknade vid fyra imorse, kunde inte sova as usual.. Och somnade inte om förrän vid sju. Vakna tio och stack till stan med J , shoppade :):) 
 
Fick köpt: Headset till mobilen från accessorize, Shower gel från body shop, läppglans från body shop, sjal från missäy, linne från missäy, jeans från monsoon, två shorts + linne + linne från gina tricot och ögon/frans färg från kicks. Alltså blev de en hel del, men ja kände att det kunde behövas idag. 
 
Nu sitter jag i soffan och lyssnar på regnet.. Haha, nej. Men gav Shiro nyss mat, och skall strax ut med prinsen <3 Just nu är han fullt upptagen med att jaga en fluga.. Hahah gullunge <3 
 
Tänkte baka negerbollllllllar med, för de får bli mitt lördagsmys - skyller på huvudvärken. Då får man äta gott! ;) 
 
Puss & Kram
Bilder på de ja köpt kommer. så fort min huvudvärk gett med sig. 
 

Im alive

 
 Ja lever. Har bara inte orkat blogga när solen lyst såååå fint... I förrgår var ja med S & M. Igår så solade ja, cyklade med Shiro. Sedan åkte vi in till stan på kvällen och åt middag på Moon Thai med mamma, joakim, sebbe, josefine och Erik. Det var jättegott! Vi gick sedan vidare till Avalon's uteservering och satt där en liten stund.. Sen fick jag magknip osvosv.... Så lite senare åkte vi taxi hem. Var hemma vid nio ungefär :) Då hade shiro pojken varit ensam tre timmar :):) Han är allt duktig han! ;)
 
Idag, eller rättare sagt om cirka 40 min så ska jag till slottskogen med Shiro, mamma, joakim och min kusin Robin (2år). :):) De blir skoj, och bra miljöombyte för shiro ;)
 
Puss & kram 

sol

Vaknade vid nio idag... Gick ut med prinsen (som vanligt), han fick stanna i rasthagen med och bada i ån. Äntligen vågar han gå i vattnet själv... Han gillar inte ån, men nu har han börjat göra det ;)
Just nu är jag ensam hemma, inte ens Shiro är här.. 
De är bara jag, dumle, preben, pihl, bernard & bianca... Hahah de är våra fåglar som heter så, och dumle är ju mitt lilla svin.. 
Så de känns ganska tyst och tråkigt här.. Vet inte vad ja ska hitta på idag, får väl baka något och sola lite!
Puss & Kram - hahah en bild när ja var tretton år bara... 

orkar inte

Hejsvej jag har varit lite döö fisk när de gäller bloggen. Men de är bara för att ja varit med sandra hela helgen.. Vi har kollat film, suttit ute på altanen och lyssnat musik på kvällen och mosat negerbollar... Sen har vi varit i skogen i flera timmar och plockat svamp :ppp Sen lagade vi middag på svampen och lite sååå.. Hundarna har vi även varit med såklart! ;) 
 
Så de är väl de... Nu idag har ja inget planerat, skall bara ta hand om lilla Shiro och kolla på 90210 :P
 
Puss & kram 

Punkt.

Hejhej hemskt mycket hej. Kom precis hem från S , har sovit där med Shiro... Och nu ska ja kolla på 90210 :):):)
Ska äta breakfast med , men äggeeeet har inte kokat färdigt ännuuuuu :/
 
De skulle tydligen bli varmt idag, men jag ser bara moln 
 
Punkt.

hoho


Hejsan alla små kryp. Nu är ja back in the blogg värld igen. I have been lite frånvarande the last few days.. But its because jag inte haft orken att starta datorn and blogging. If you get what i meen.
 
Hehehe ooppsi, där blev de lite svängigt (svääängelska). Men så kan de gå när inte haspen sitter på (som F allltiiid säger)............ 
 
Igår dåååva så vaknade jag och stack till K - GALLERIAN (bajssssställe) och köpte lite grejjooor till mitt absolut heliga, vackra face (eller inte).... 
 
Det blev ett paket med T - ZONE ansiktsmasker, tre ansiktsmasker, en kräm, over night succes grejer och sen minns ja inte mer... höhö
 
Men efter de så tog ja mig i kragen och fixade iordning mig , och som vanligt kom Clara när jag hade ansiktsmasken på hhahahahaa... fuuuuuuult
Vi hade en chillidill dag och sen på kvällen gick vi to the lake, men blev aningen rädda för mördare osv osv.. Eller aa mest rädd för bilar hoho ;) Men vi gick hem dåååa
 
Så now you knooww! 
Puss & Kram 
 

Den döende dandyn

God eftermiddag!

Har varit ovanligt trött idag... Vet inte varför. Men har iallafall tänkt att jag skulle börja på den fjärde boken av Mari Jungstedt ikväll =) Hon skriver ju så fruktansvärt bra. 
 
Nu har jag inget mer vettigt å säga. Skall nog äta strax och sedan ut med lillen! ;) <3
 
Puss & Kram 

Min prins

Kom in för en liten stund sen. Gick till hundrastgården med Shiro och då kom en dit med sin fina tik som såg ut som någonting mellan rottweiler och dobberman, men det var tydligen någon vallhund och något annat. Dom fick iallafall leka lösa där inne i hagen. Och jävlar va skoj dom hade, har aldrig sett Shiro så nöjd och glad innan. Han fick en bästa kompis, dom var så fruktansvärt söta ihop, ja hoppas vi träffar på dem igen någon gång =)
 
Efter att dom busat och lekt jättelänge så blev Shiro trött och vi gick hem. Nu har ja precis käkat frukost och skall ge Kolan mat. Sen ska ja nog kolla på Cesar Millan. 
 
Puss & Kram 
 
Så ungefär såg tiken, fast mycket sötare var hon hihih (den nedersta bilden) ut :) - fast ja minns att hon hade lite mörkare brun färg. Bilden är från hundarifokus - länk http://tavlingshundar.ifokus.se/discussions/4d715018b9cb462244062963-ekipage-pa-tavlingshundar
 

My one

Kom hem för en liten stund sen. Åkte med mamma & Joakim till hisingen så Shiro fick lite miljöombyte och åka bil, eftersom han är åksjuk är de bra att åka mycket så de kanske växer bort. Ingen olycka skedd på hela bil resan! Skönt. Vi stannade även på My one så jag köpte 6 slalom koner, cykelredskap (så ja kan cykla med shiro) och en vattenleksak till han som man har i vatten. 
 
Så nu när ja är hemma igen ska ja strax äta middag och sedan läsa ut min bok. 
 
Puss & Kram 
18 cm

Den inre kretsen

Igårkväll så bakade jag Cookie Dough Brownie, den blev sådär. Nästa gång skall de va mer cookie dough och mindre brownie, men den var jävligt god att blanda i vanilj glass - smakade som Half baked (Ben & Jerrys). 
 
Sedan på kvällen så hade vi gäster och jag började även läsa på min bok "Den inre kretsen" av Mari Jungstedt. Jättebra bok, verkligen! 
 
Så om ni vill läsa lite deckarläsning på sommaren - läs hennes serie då. Jag är på bok nummer tre. Har även bok nummer fyra hemma. 
 
Nu ska ja faktiskt läsa lite till innan ja går ut i solen med Shiro. 
 
Puss & Kram 
 

promenad

Puuuh...Nu kom ja nyss in från en låååång promenad med Shiro och mamma. Tror den var en och en halv timme typ? :):) 

Jag har fått lite ont i halsen och känneer mig lite halvsjuk... :( Men de går nog över! =) 
Fick ju hem mina kläder med, allt passade. Fast har inte prövat BH:n ännu. ska göra de strax! ;) 
 
Igår läste jag även ut Elsas Hemlighet - superbra bok! Hela den serien är fruktansvärt bra. Så läs dem - elsas mode, elsas värld och elsas hemlighet.  Skrivna av Sofi Fahrman
 
Puss & Kram 
Walkin_on_broken_glass2_large

Halv fyra

Godmorgon/Godlunch :) Jag vaknade nyss... Pratade tele till halv fyra inatt, och somna vid fyra så var en aning trött... Hahah! 
 
Och just det, igår var det fredag den trettonde och givetvis fick jag magkramp då. Jag brukar få magkramp några få ggr om året och igår blev det! Så hela kvällen blev förstörd... Men ja mår bättre idag, dock känns magen lite konstig. :) :) :) 
 
Men nu ska ja äta och sen gå långpromenad med Shiro och mamma. Skall även hämta ut mitt paket från H&M. Visar senare ;)
 
Puss & kram 

Mina prinsar

Seg fredag... Ja känner mig som en utdöd dinosaurie just nu. Ska gå ner och läsa i Elsas hemligehet igen, den är snart slut ändå hhahaha...... :P 
 
Idag är de ingen bra dag, regn & moln, tråkigt och allt känns dött.... 
Men skall väl ut med Shiro nu en sväng och sedan gosa med Dumle och kolla Linus grav. yeah. Tänker fortfarande på honom varje dag, inte en minut går utan att han finns i mitt huvud :( Ibland inbillar ja mig att han lever och är uppe i buren men inser ganska snabbt att det bara var Dumle där.... 
 
Såklart älskar ja min fina Dumle också <3 Han är underbar, så fin och snäll... Min prins <3 Jag har två prinsar i mitt liv, och dom skall ja nu ta hand om istället för att sitta här :)
Puss & Kram 
Tumblr_m6fj91lip11qbpwjso1_250_large

Åska

Igår kväll åskade det jävligt mycket här.. och jag var ensam hemma och helt livrädd.. Och Shiro va också rädd, mest för bullret för då skakade han lite. Men ja var nog mer rädd än han haha... Usch va hemskt de var... Men sånt e livet! Tur att fannie orkade med att skriva med mig när ja va sååå rädd hahaha... 
 
Nu ska ja ut med Shiro och gå :):):) Sen in och äta frukost hahah.... 
 
Puss & kram 

Bengan

Hej mina kära tusenskönor. Nu sitter ja här och luktar på blommorna....eller? Haha nej jag pratar med Bengan på skype och hon skriker som en böna som nyss fått ägg... Hahah ja tror hon satt en katt i halsen :) :) 
 
Nu smäller hon av också..hmm undra varför? hon kanske har fått sig ett ragg och ska ut på dejt med lillåke från torp. 
 
Haha nu ska ja kolla mina potatisar som sover på spisen i en kastrull.. och jävlar va dom låter, de kokar nog hehe 
 
pung hej // Adamsäpplet 
Tumblr_m71zi2bwdl1rnygkvo1_500_large

Konstigt väder

Kom precis in efter en promenad med Shirran, tog på mig regnjacka och stövlar för de va fruktansvärt molnigt. Går en stund och inser att ja svettas, kollar upp på himlen och ser att solen kikar fram och att de dessutom är 20 grader. Kan tänka mig att folk undrade lite om dom såg mig gå omkring i regnkläder när solen lyste..hehe! Jaja, ja fick ju inviga mina nya stövlar och min nya parkas då, det var ju ett PLUS. 
 
Har även sovit två timmar, haha blev dö trött så ja somnade på soffan. Men nu ska ja ta mig i kragen och laga lite middag, och sedan sätta mig på altanen ... Svettas fortfarande hahahahah! 
 
Puss & Kram 

Brunch

Idag vid tio snåret så vaknade jag, och ser att min älskade lilla Shiro fortfarande sover <3 Min lilla gullunge är allt morgontrött han! =) Men vi gick upp kanske halv elva, och sedan fick han frukost och vi gick ut och busade på ängen. Haha han var riktigt busig idag! Sedan gick vi in och jag började göra pannkakor och ostscones till en senare frukost - brunch. Jättegott var de och nu är ja proppmätt och skall strax ta på mig och duscha m.m. 
 
Puss & Kram 
hahha fin pannkaka va? -.- De gick inte så bra i början.. 

Paket

Tjing tjong idag fick jag hem tre paket, hihih :):) Fick hem mina stövlar, min regnjacka och mina smycken + bikini från stylebytyra. Jättehärligt! ;) Så nu är de bara ett paket som är påväg. 
 
Har varit ute och busat med shiro pojken precis <3 Och förut gick jag och shiro hem till Mona & Janne och satt på deras altan och pratade ett bra tag. Mona spelade munspel för Shiro och han vände och vred på huvudet och fattade ingenting, haha gullunge. 
 
Nu så skall jag läsa lite bloggar osv osv innan ja träffar Sandra på en promenad. 
Puss & Kram 
Dock bara en smygtitt på regnjackan... Jag visar bättre bild någon dag när de regnar ute. Kramis
Så ser de numera ut, rosa stövlar allihopa haha. Dock saknas ett par, jag har dom som är längst ut + ett par andra rosa. Och dom två innersta paren är mammas! 
Fick ett skott av en fin blomma av Mona & Janne med. Skall ta hand om den väl :):)
Shiro fick även låna med sig en aktiveringsleksak över sommaren som han glatt höll på med förut. 
Och här smälte prinsen in fint va? Haha där höll han hus idag. 

Drömmen om björnen

Hahaha jag har nog aldrig varit med om någon konstigare dröm... 
Jag kommer dock inte ihåg hela, men jag var iallafall ute i skogen och skulle lära min kompis att plocka bär och se till så att hon fick körkort till bil? HAHA ... Sen så ser ja en björn och frågar om man kan peta på den. Då säger min kompis att om en björn sovit tre dagar, då kan den inte bli väckt på en vecka hur mycket man än petar. Så ja petar på den och den vaknar, jag hoppar upp i ett träd och så börjar björnen att sms:a mig, han skriver att han är vaken och jag svarar genom att säga "jo tack ja ser de du" och björnen frågar om han får smaka av mitt ben och äta lite på det. Jag säger ja, och går ner till björnen som äter upp mitt ben och sen fortsätter ja att plocka bär. 
 
haha normal dröm? 
 
Nu ska ja ut med prinsen, vi hörs senare. Här är två av mina senaste instagram bilder:

Soul surfer

Har precis kollat på en film och skall nu läsa lite hade jag tänkt. Sedan duscha och ut och träna med lille vovven. 
 
Jag kollade på Soul surfer - den var väl helt okej. Inte riktigt min smak, men den var ändå bra! =) 
Kan även berätta att jag kollade på Shark night påväg till Malung, den var väääääldigt bra. Och hemsk. Och vidrig. Se den!
 
Hörs senare , btw mina skor har kommit idag , skall pröva dom seeeen när mamma kommer hem med dem så får vi seee om dom passar heheheheheehehehehehe
 
Puss & Kram 

Sen morgon

Jag hatar att vakna vid elva snåret. Blir så otroligt trött på mig själv, hela dagen har ju redan gått. Suck! Får sätta klockan på halv nio imorgon, så kanske jag hinner att ta vara på dagen lite mer om jag har tur. 
 
Men i vilket fall som helst så har jag hunnit få i mig frukost. Och skall ta en LÅNG runda med Shiro strax, sedan funderar jag på att bara gotta ner mig med täcke i soffan och läsa i min bok "Elsas hemlighet" , är på sidan 160 ungefär. 
 
På en vecka har jag läst ut tre böcke - Vila i frid - flyga högt - Varför gråter inte Emma - och påbörjat Elsas hemlighet. Så man kan lugnt säga att jag kommit in i en "sträckläsa alla böcker som finns i hela världen". 
 
Men de är grymt skönt och man blir väldigt avslappnad av det!! Man kanske finner sitt inre lugn till och med? Vad vet jag. Haha.
 
Puss & Kram 

Fräsch hund jag har som...

... hoppar upp i luften och fångar en fluga och slickar sig gott om munnen efteråt. Usch! Hahah man kan ju undra om han fått middag idag, eller om han helt enkelt var sugen på en efterrätt? haha. 
 
Har läst väldigt mycket i min bok "varför gråter inte Emma?" Idag. Har cirka 50 sidor kvar. Så nästintill hela boken blev "utläst" på bara en dag. Härligt! För er som inte läst den, gör det! Superbra och vidrig, intressant att få läsa om hur det var för henne och de andra drabbade i hennes familj efter den hemska tragedin. 
 
Puss & Kram 

Beställt igen hehehe

Haha japp så sant som de är sagt, jag har beställt igen heheheheheheheheheh :Pppppppppp 
Fick ju ett presentkort på stylebytyra av mamma och joakim när jag fyllde år, så jag använde det idag :):) 
 
Det blev detta: 
Jewel Bikini Set Orange i gruppen Badmode hos Style by Tyra AB (SAN48r)
Tredje bikinin jag beställer i år, men jag kan inte hjälpa det hehe :P Älskar bikinis hihihi 
Båda dessa armband i mint/turkos & gult :):)
Armband Colors i gruppen Smycken / Armband hos Style by Tyra AB (SA87)
Två såna häär fina armband, som man kan ha på ankeln med ;) Varför två? Jo för att antingen kan man ge bort ett, eller så kan man ha ett på armen och ett på ankeln samtidigt, har en tanke i huvudet om hur de kan bli hehe :P
Örhängen Sia i gruppen Smycken / Fjädersmycken hos Style by Tyra AB (SAM11)
Jättefinnnnnnnna
Örhängen Elize i gruppen Smycken / Fjädersmycken hos Style by Tyra AB (HQ)
Miracle Nipple Covers i gruppen Skönhet hos Style by Tyra AB (PET47)
Såna är aaas bra om man har en klänning där man inte kan BH i :PPppppp