bläää

Idag har de inte varit en bra dag.. De började igårkväll, mitt humör gick från topp till tåå.. Ja var bara sur/ledsen av olika anledningar... kunde inte sova på natten heller! :( Så när ja åkte till Billdal idag så kände jag verkligen inte för att vara där.. Ville bara gräva en grav och lägga mig där. Nej ,men nästan.
Sedan hade vi examination på "hålla häst vid hand".. Jag hade lilla söta Dino, man gick fram en och en och började presentera hästen osv osv.. Sen skulle man visa i trav och skritt, vända , visa öppna sidan, och göra de där konstiga steget hahaha.. Ja kan inte förklara!
De gick ganska bra, hon sa "väl visat" och att jag endast skall tänka på att vara ännu tydligare i igångsättningar osv...
Så de va ju bra de! Men sen när ja åkte hem igen så kände jag mig genast nere igen.... :/ Så nu ska vila lite och försöka rensa huvudet på tankar.. så ja kan bli den gamla vanliga glada jag :D HAHAHAAH
Jajja, ha de superfint allihopa.
Puss & Kram

Ibland behöver man unna sig..

Tycker jag! ;) Så jag beställde hem lite från stylebytyra! :D (kollade även efter klänning till avslutningen, men hittade ingen dock) ....
Alli Phone Case Green i gruppen Accessoarer / Väskor hos Style by Tyra AB (SAN36)
Bow Bikini Set Pink Dots  i gruppen Badmode hos Style by Tyra AB (SAN52r)
Sen köpte jag en present till en vän med, så den kan ja ju inte viiissa ;)
Pung heej

Bananer i pyjamas, dom stojjar och står på

Nu är pyjamasen på! Har precis tagit mig en dusch :):) Idag behöver jag inte lägga mig så jättetidigt för skall inte till skolan imorn.... (begravning).
Men ska ut med Shiro strax och sedan städa buren om jag orkar och välja kläder till imorgon.
Ha de fint alla små bävrar som gnager på träet!
Puss & kram adolfs apelsin
ser ni bävern som simmar med mig i vattnet? Han bara kom simmandes en dag när ja flöt på min madrass... sen blev vi bästisar <33333333

bra låtar

Mina nya favoritlåtar :D hahah... KOllade som sagt på eurovision song contest igår, och dessa är faktiskt bra <3
Speciellt danmark!
http://www.youtube.com/watch?v=nIXK_hx6DXs - danmark
http://www.youtube.com/watch?v=KyO95_f1ALg - norge
http://www.youtube.com/watch?v=MSrS-2cunM4  - cypern 

bild från helgen !!!!


Äckligaste glassen ja någonsin ätit

Förut åkte jag och mamma till AZ och köpte ben + koppel tilll shirrraan.. Och påvägen hem så pantade ja burkar, och köpte en glass. Tänkte ja skulle pröva den nya calippo shots, fyfan va äcklig den va. Smaka diskmedel, usch! Aldrig mer den glassen! blää bläää ... Halva glassen ligger i frysen, åt inte ens upp den :( uchseliusch!
Men då har jag prövat den iallafall.
Nu ska ja snart räkfrossa, nej men mamma har köpt hem räkor och underbart goda bröd till. Så vi ska äta det ute på altanen snart :):) Gott som tusan! ;)
Ha en underbar kväll i det fina vädret <3
Puss & Kram tumnagel
min brända axel, kunde inte va ute så mycket idag pga av de :(
räääkor
här ligger den äckliga glassen och väntar på att någon skall äta upp den..
moder min

Burned

Jag har lyckats få soleksem på ett olämpligt ställe och sen har ja bränt mina axlar.. jiipiie! Så de svider och kliar, så ja gick in .... :( Får va inne dååå dååå , ja får så ont annars! Liten och klen , jag vet (får gå till frälsningsarmen)..
Jaja nu ska ja kila iväg, ingenstans men vi låtsas att ja ska det! Ha de bra heeeej
Tumblr_luthit9lni1qcdniqo1_500_large
Tumblr_m4k7vantoz1qeoma2o1_500_large

Riktigt jobbigt

För en liten stund sen så bestämde jag mig för att ta mig i kragen och träna lite. Jag började med 90 grader, klarade sju minuter. Sedan gjorde ja plankan fyra ggr. Och sen var jag bara tvungen att slå dom i mästarnas mästare på att stå på ett ben, ja stod på ett ben i 32 minuter. Grymt jobbigt! Efteråt ramlade jag haha.. kunde knappt gå, men nu känns de bättre. Men jävligt jobbigt var det kan ja säga!
Nu kollar jag på Mästarnas mästare och skall sedan upp och duscha liiteegranna ;)
Puss & Kram skumbanan

Ledig imorgon :):)

Gud vilket härligt väder vi har! Sol och cirka 30 grader, underbart ;) Jag har varit ute och solat lite. Busade med Shiro precis, han tycker de är så himla skoj när man tar hans elefant och kastar iväg... pluttis
Imorgon är jag iallafall ledig eftersom jag är klar med alla arbeten i skolan, skönt som bara den ;)
så ja får långhelg igen! :)
Ytterliggare lite bilder från Monten får ni nu, och lite andra bilder. Skojsigt va?
Min nya piercing! (eller ah den är gammal men ja har inte använt den hehe)

Monté

Vi red ju som sagt Monte idag. Och jag tänkte leka tjuv och polis lite, haha nej. Men ja tänkte visa liite bilder från det, och dom tjuvar ja från LINDA :):)
Nu har ja försökt plugga heeela dagen.. Men de är omöjligt, ögonen slocknar. Ja är otroligt trött så jag funderar ärligt talat på att skita i å plugga och ta provet som de kommer! Hoppas ja klarar de ändå :):) Nu dom sista veckorna i skolan är ja som tröttast...

varmt idag!

Har jätteont i benen sen vi prövade på Monte idag. Herregud va jobbigt det va! Nu ligger ja på altanen och pluggar inför provet imorgon! ;) hörs sen!

Nyinköpt!

Tjena alla gamla gäddor. Varför sitter ni här och ruttnar? När ni kan gååå ut och njuta i solen!!
Idag köpte jag en ny bikini :D Och fick även hem min midjekjol från stylebytyra. Jag beställde även hem "låtsas" tatueringar, eftersom ja ska tatuera mig så småningom... Vill ju pröva innan och se hur det ser ut nämligen!
Det är texten: Never give up som det kommer bli (mitt motto). Men den ja har hemma är: Be your style and love it - den är också bra! På ryggen/vid nacken skall ja ha den. Dock kommer ja inte tatuera mig den näärmsta tiden. Skall fundera rejält och även skaffa pengar hahha! ;)
Men nu ska ja inte tjataaaaa meraa! Ska plugga till provet hade ja tänkt. Och även hinna med att ta ut shiro pojken..
Min nya bikini!
"Tatueringarna"
Denna fina grej fick man med från stylebytyra också!
Kjolen, snyggare i verkligheten kan ja lova!
Sen köpte mamma hema Basiron till mig.. Det gamla hederliga som används morgon och kväll varje dag, suck -.-
Puusss puusss & Kraaam

Det känns för tillfället inte bra..

Jag känner verkligen att allt går sämre och sämre för mig i dagsläget...
Jag skrev INGENTING på två engelska nationella (jag hade en urusel dag och kunde inte hålla tankarna på rätt ställe).. Jag kommer inte ha en chans att klara matte nationella imorgon... Och jag lyckas inte inom ridningen längre.. Jag kommer ingenvart, medan alla andra i klassen är mycket mycket bättre än mig...
Det känns som att ja valt helt fel gymnasie. Just nu vill ja bara sjunka genom jorden och inte komma tillbaka... Skitjobbig period, nu längtar jag som bara den till sommaren så jag kan koppla av lite och försöka lägga skolan åt sidan!
Ursäkta depp inläägget....
581489466_large

30 grader i skuggan

Väldigt skönt väder idag må ja säga! :) Nästan lite för skönt..
Hade med Shiro till skolan idag, han skötte sig hyffsat bra. Och på vägen hem somnade han på tåget. Han har sovit sen dess. Men nyss gav jag honom mat ;) Så strax måste ja bege mig ut på en promenad. Men han orkar nog ingen lång promenad heheheheh...
Nejmen oj, nu åskade det :S
haha ssluuutsnackat!!!

Duktig man

Idag har jag storstädat rummet dvs rensat i röda skåpet, rensat i vita skåpet, rensat i lådorna under sängen, fixat gråa hyllan, förberett för nya tavelväggen, moppat & dammsugit, fixat med alla örhängen och dammat av här och där. Har även bett Lars spindelapa att flytta ut, han snarka för högt på nätterna så ja tog det tuffa beslutet idag :(
Har faktiskt kollat till Linus grav med, den är hel. Och träffat min kära vän Linn, mycket trevligt! =)
Nu har ja pluggat i en timme med. Ska plugga lite till faktiskt och sedan duuuuscha! :D
FÖRE:
EFTER:

22 grader

SHiro har gjort sitt premiärdopp idag. LIte obehagligt var de först men sen tyckte han nog att de va svalkande ;) nu ska ja ta ut dumle med.han behöver få äta lite gräs den plutten. Så min dag blir väl att ha koll på djuren och äta glass eftersom mamma är så snäll och köper ben&Jerrys till mig! :) men nu ska ja kila ut i värmen med små djuren. Ha en super bra dag! Och var för guds skull inte inne i detta väder!

När alla säger nej ska jag säga ja!

Mår illaaa idag igen. Så kunde inte äta upp maten, bläää
Har inte gjort ett skit idag. Alla är så tråkiga, så då tänker ja också vara de.
Och mobilen har ryyyyyyyck, den stänger av sig, sätter på, stänger av, sätter på , stänger av...HELA TIDEN!
Jävligt irriterande!!!! Och min dator är inte mycke å hänga i granen den heller. Skärmen är sönder så färgerna skimrar, och man ser rött typ. Snyggt!
För jag klättrar, klättrar upp och du drar mig, drar mig ner.....
Blääääääääääääää bläääääää vilken dålig vecka/månad/månader ja haft.. Nej men typ.
Ska inte vara en klagande kärring mer, så nu tänker vi positivt. Åh va ja är glad :D
hahah...
Pusssss
Tumblr_lkj66mdehk1qing1ao1_400_large

Jag behöver!!!

Just nu känner jag att jag skulle kunna göra vad som helst för att tjäna lite pengar, eller aa inte vad som helst. Men nästan!!!
Jag behöver nya converse (mina gamla är trasiga), jag behöver nya gummistövlar, jag behöver shorts (har typ ett par), jag behöver nytt puder som kostar bajsmycket... Och jag behöver nya navelpiercingar!!!!!
Suck! Det enda jag kommer ha råd med är typ pudret... hahaha fyfan va ja hatar att va fattig!!!! -.-
Men jaja, sånt e livet! Nu ska vi inte deppa för det.
Har suttit och kollat upp Shiros syskon på skk idag, hittade två ägare till två av shiros syskon. Kontaktade dem båda, en svarade. Så hon ska skicka bilder på shiros bror ikväll :D Sååå glad!!!
Sen har ja även kollat på utställningar, skall ev. anmäla shiro till en. Men måste träna honom på att andra människor skall kunna känna och klämma på honom först... han är ju som sagt var lite feg. Men han skall nog överleva för de!
Nej nu ska ja sluta skriva massa strunt. Ska ta och fixa och dona lite innan ja tar ut shiro på en långpromenad!
Puss & Kram
p.s om ni har tips på hur ja kan tjäna ihop 700kr+1200kr+399kr+300kr+200kr så säg till!! hahah de blir ju fan... 2799kr :( :( :( Önska mig lycka till! haha usch....
Tumblr_m458k70vij1qm59ufo1_500_large

påväg hem till mig

Jag har beställt två "saker" från stylebytyra som är påväg hem till mig nu ;) Så härligt!!! :D
den ena grejen får ni inte se, för de är bara en grej ja ska pröva för att senare .... mer säger ja inte! Gissa på ;)
Nora Skirt Orange  i gruppen Kläder hos Style by Tyra AB (WSD10r)
Fin kjol va? Ja älskar orange! Speciellt på sommaren när man är brun, så snyyggt!!!
Vill även ha denna: Funderar på att tjäna ihop pengar och köpa den?
fast den jag vill ha är Rosa ;)

Vilka människor de finns!

För två/tre år sen så red jag och en kompis en shetlandsponny som hette Goliat. Och vi tyckte om honom otroligt mycket och funderade till och med på att köpa honom (men insåg att vi skulle växa ur honom fort, och priser blev lite mer än vi hade råd med). Och efter ett tag så såldes han tyvärr, och vi var otroligt ledsna. Det var riktigt tufft för mig! Men vi båda tog kontakt via facebook med nya ägaren och hon verkade jättetrevlig till en början. Men icke sa nicke! För när jag skrev till henne såhär: Hejsan, tänkte bara höra hur goliat har det? Hade gärna velat se en bild på honom också, var så längesen jag såg den lille plutten Då är hon alltså inloggad, men direkt efter ja skickat det så blockar hon mig från facebook så jag inte kan se hennes profil överhuvudtaget. och det gör hon även med min kompis!
Hur fan kan man som vuxen människa göra så? Hon kunde åtminstone lämnat ett kort svar om det nu var så att hon inte ville svara egentligen. Eller så kunde hon snällt sagt att hon inte har kvar honom (om de nu är så).
Jag har inte fått se en enda bild på Goliat. Och vet inte hur han mår, vart han är eller någonting. Och nu kan ja inte heller kontakta ägaren eftersom hon tog bort mig.
Jag tror ja smäller av! Usch, vuxna människor borde lära sig ett å annat ibland. En del är värre än mig, och ja är bara 16 år!
Jag saknar fortfarande Goliat något otroligt! Men jag kommer nog aldrig få veta hur han har det <3 :(
Min lille fina prins Goliat!

Halli hallååå

Hejhejhejhej hemskt mycket hej.
Jag har varit en äkta hemmafru nu och diskat för hand och städat i köket, de må vara duktigt gjort ,eller?? :D
Nu ska ja faktiskt baka en kaka! :D Occccchhh sedan ut med lille vovven min <3
Ha en trevlig dag med mycket vänliga hälsningar margareta lidl , hahahahah skooooja
Mycke vänliga hälsningsfraser i ögat, som knaprigt bröd som vaskas i toan med birgit i öganhålan
Pyss
puss
kram
apasbanan

Summer

226446687483747153_ptcuh2jb_f_large
Tumblr_m3znepe00x1qzipvbo1_500_large
554828_2851873907911_1591428334_31938503_2042957613_n_large
98305204336062168_o9jddmkd_f_large

HLR

Idag blev de en kortare dag i skolan än vanligt! Vi hade HLR (hjärtlungräddning) och slutade klockan halv två! Hääärligt ;)
Just nu kollar ja på BB, och ska sen städa rummet + duscha :D
Ha de fint!

Vilken energi

Har varit ute med Shiro, och han gick lös så ja träna honom på att komma till mig direkt när ja ropade oavsett situation. Sen testade jag att hetsa igång honom så han busade, för att se om han lyssnade trots att han var busig. Och som vanligt blev han helt jävla galen och energin tog inte slut, ja ropade tre gånger och försökte få tag i honom men han total ignorerade. Därefter blev ja förbannad och satt en jävla tydlig gräns, att det är inte okej! någonsin! Så han har nog fattat nu. Och resten av promenaden var han mycket mer lyhörd, den lille busen.
Men nu är ja inne igen och har hunnit duscha, jag skall städa rummet strax och därefter gå ut och koppelträna honom vid tio tiden! ;) <3
Jag älskar dig Shiro, över allt annat på denna jord trots att du går mig på nerverna då och då... <3

Sun-makes-me-smile-and-be-happy

Jag må vara väldigt vacker i min ansiktsmask!
Våra nya möbler på altanen! Fina va?
Shiro njuter på altanen!
Min goda lunch - Tagliatelle & Laxbiff

det som inte dödar det härdar!

JUst nu ligger ja i solen och har de bra! PRecis där ja ligger är det varmt som ugnen, nästan. Så ja har bikinin på! Skall strax gå in och äta, får se vad magen klarar efter igår. Har fortfarande lite ont, och har även fått rejält ont i rygg och revben! :'( men de som inte dödar, de härdar! Puss och kram, ha det superbra idag!