Hejdå blogg.se

Japp. Hejdå blogg.se !!! Ses aldrig igen! :D
Nu har ja nämligen bytt till devote.se
Vill ni ha bloggadressen får ni kontakta mig :)
Raderar bloggen NU

Mandas mode!

Här kommer en outfit som jag gärna skulle kunna tänka mig att ha på sommarn!
däremot kanske inte allt passar ihop men ja vill ändå ha allt detta! :)

En hjärna ur funktion

Min hjärna håller på att rasa samman! Alla dessa tankar! Som en tankekarta ungefär.. en karta som sträcker sig från topp till tå.. Ungefär så är min hjärna.Min kropp.Min själ. Mitt jag.

Tänk egentligen vad gud skapat? Eller är det verkligen gud som skapat människan.. världen..? Nej.. det är vi alla tillsammans som skapat världen tillsammans. Nej, jag vet faktiskt inte vem som skapat vad, men någon är ju skaparen till grunden.

Fast.. ville jag verkligen skriva om vem som skapat vad? Nej! Jag ville skriva ett inlägg om min tankekarta till hjärna. Varför skall min lilla hjärna byta ämne så fort .. Jag förstår inte! Min hjärna måste helt enkelt vara som en karta.. fast man förflyttar sig från tanke till tanke istället för irak till iran.. Fattar ni? antagligen inte..

Men det handlar inte om att förstå jämt.. Eller gör det de? Jo , det gör det. Om man inte förstår då skulle ju inget funka.. Om inte jag förstod hur jag skulle förflytta mina fingrar på tangentbordet så skulle jag ju inte kunna skriva detta. Om jag inte förstod vad en dator var så skulle jag inte ens ha bloggen. Om jag inte visste hur man levde på jorden så skulle inte ens jag existerat..


Fast jag förstår ju! För jag existerar ju... Så om jag nu förstår då borde jag ju kunna förstå hur mitt liv måste förändras för att jag ska kunna LEVA LIVET.

Så nu ska jag ta och slänga datan i väggen och leva livet. Men faktum är att jag inte kommer slänga dtaan i väggen eller leva livet. Jag kommer klicka upp ett nytt fönster och göra det jag alltid gör. Så är det!

Be mig sluta skriva detta..då ber du min hjärna att stänga av sig.
Tumblr_lflmoasnz81qc5cc5o1_500_large

Det funkar inte -.-

Det går inte att byta header :S varför har jag ingen aning om... jävla piss!

Varför jag?

Tänker hela tiden på varför jag föddes tråkig...

Jag är så tråkig... jag har jämt tråkigt? Jag klagar på att jag har tråkigt jämt, varför gör jag då inget åt det? För att jag orkar inte.. alltså får ja skylla mig själv. Jag är tråkig. Det känns så konstigt för jag borde göra något åt det, nästa år den 23 december är domedagen ... Så varför försöker jag inte göra något åt det? Leva livet? Men jag vet inte hur man gör... Hur lever man livet? Jag kanske inte ens har ett liv. Antagligen inte. Jag passar inte in på jorden, jag borde kanske bott på mars? Men det går ju inte :/ ... Jag känner mig totalt misslyckad som blev såhär.. Jag har gjort mig själv till en trist ensam varg. För det är väl ändå jag som gjort mig till den jag är? jag kan väl inte skylla på skaparen.. Nej det kan ja inte. Mitt fel! Jag bara önskar att jag kunde skaffa massa vänner som jag kunde ha superkul med varje dag.. Men det kan jag inte. Varför kan jag inte som en normal person bara ha skoj? Jo för att jag är ju inte normal.. därför. Alltså jag vill bli något i livet? En person som folk minns.. som människor kommer ihåg som en rolig, glad och positiv person. Men inget vet ju ens vem jag är. Jag är inte mig själv. Jag är bara mig själv längst in i själen. Det handlar jämt om att passa in överallt.. Men jag gör ju inte det.. Jag vågar inte ta plats. Är bara rädd för konsekvenserna.. Men varför ska man gå runt och vara rädd för allt? Borde inte JAG vara mig själv, leva som jag vill och ta vara på det liv som finns kvar. Jag har ett år på mig att bli den person jag önskade att jag var från början. Men ett år.. det är alldeles för lite tid för att jag skall hinna bli något.. Varför ser jag ner på mig själv? På allt? Jag har så otroligt många frågor som jag vill ha svar på!
Varje dag ser jag människor som ser ut att verkligen kunna ta vara på livet, men jag är väl den enda på jorden som är död. Innerst inne är jag ju nästan död.

Varför skriver jag ens såhär, det är ju sjukt! Men jag önska någon kunde läsa detta och trolla och vips, så var jag en den jag egentligen vill vara. Men det går ju inte.. tyvärr..

Så jag får helt enkelt nöja mig med mig själv!

p.s förlåt för inlägget! Men mina fingrar kliade så.. var tvungen att skriva av mig ordentligt.
Tumblr_li6dfbbrmb1qfqbbso1_1280_large

In_the_back____no_border____by_marlowlover_large

Hemma hos padre!

Har vart hemma hos pappa nu ett tag :P och nyss pratade jag med sandra för vi ska fixa kläder imorn eftersom vi ska ha dansuppvisning på tisdag.. har nämligen gjort en dans i skolan! :) Hoppas dansen ser bra ut hehehehehehehe
ha de fint!

Godmorgon!

Nyss vaknat.. eller inte.. ja vakna för en timme sen typ :) Men nu har jag iallafall startat datan så jaaaoo :thumbup:
Vad ska ni göra denna lördag?
Själv ska jag hem till pappa och typ döö... Ne men ja hittar väl på något intressant/kul (?) Lilla Amelie ringde mig och fråga om vi kunde komma upp till stallet.. Hon blev så ledsen när jag sa nej :( stackare... Men ja får komma imorn till henne istället! Så hon blir lite glad iallafall :D
Jag har väldigt länge velat ha dessa skor.. Men ja kan ju bara drömma :( HAHA!
dom kostar ju 3000kr -.-

Förrut...

Förrut så skulle ja städa på rummet och så var de en sladd som gick sönder och då skulle ja ta tag i den och så typ drog ja i den elr nått och då så sade det PANG och en smäll kom och ja fick en stöt genom kroppen.. hela armen typ vibrera och huvudet small , sen dess har ja haft en jävla huvudvärk :( Just nu snurrar typ ögonen och allt känns allmänt konstigt i huvudet... :S
Är man klantig så är man!

Fredag

Videonblogg till er -

Angående bloggarna

Nu har jag bestämt mig hur det kommer bli med bloggningen. Jag har ju som sagt två bloggar , och sådär..
Den andra bloggen:
* "min dag" inlägg
* Bilder (ej på familj/släkt/vänner)
* "nyinköpt"
* vad jag tycker och tänker om andra bloggare
Jaaaoo , det är ungefär det som jag kommer skriva om i min andra blogg :)
I denna bloggen kommer jag skriva väldigt privat. Därför kommer inte så många få veta lösen till denna :P
Men nu vet ni iallafall.. Dessutom tänkte ja säga att i den andra bloggen kommer de läggas upp 3-5 inlägg per dag och i den här 2-3 inlägg per dag! Mer hinner jag inte ;)
puusss
p.s ändringar kan ske!
//Amanda

Angående lösen

Jo, som ni säkert ser så har jag lösen igen.. ja byter bloggar hit och dit.. men de är bara för att ja själv har börjat tröttna på att blogga.. ja har liksom inget att säga längre... men men.. ja bloggar då och då ett tag till! :)
pussss
p.s ja är sugen på något gott nu hihi