New in

Har glömt bort bloggen ganska rejält. Men ska verkligen försöka bli lite bättre på att blogga nu. Kanske ändrar lite i designen också hehehe :):)
 
Här är senast köpta kläderna m.m. ;) Som ja inte visat ännu hehe.. 
Linne från missäy :) 
Linne/tunika från gina tricot :) 
T-shirt från Gina tricot :) 
Mysig tröja från H&M :)
Jeansshorts från H&M 
Blåa shorts från Gina tricot :) 
Rosa shorts från Gina tricot :)
Byxoooor från Gina tricot :)
 

tjaa

Har inte skrivit här på länge. Tack jag vet. Men har inte haft tid eller lust, men nu är jag tillbaka för en stund iallafall. 
 
Har gått i skolan i snart två veckor, började ju den 20:e. Det rullar väl på som det ska.... dock inte så jätteskooj,menmen. 
 
Utöver det så tränar jag Shiro varje dag. Han är nu anmäld till en utställning i partille i september. Så det blir spännande att se hur de går :) Igår var jag och Shiro på ringträning i kungsbacka, de gick väl inte så bra. Men de är ju så när man har en liten shiro i trotsåldern...haha!
 
jaja, nu ska ja gå upp (är ledig idag hihi). Och ut med Shiro och ge han frukost, så han är nöjd haha ;) 
 
Puss & Kram 
 

6km

Tjeennare! Kom hem typ halv fyra, åkte tåget till kållered station och powerwalkade hem, vilket är 6km. Skönt! Hämtade shiro och sen så åt jag medan han sov. Han är fortfarande trött, men strax ska vi ut och träna och sedan skall jag till Ica för att kolla upp fraktkostnader för ett spel jag säljer  , som skall skickas :) 
 
Ha de fint! 
 
Puss & Kram 

dööö

Kom hem vid halv tre idag, pussade på min prins och sen stack ja till kållered och köpte 5 ansiktsmasker, träningsbyxor, hantlar, vattenflaska och blomma + praliner till mamma och joakim :) :)
 
Just de, köpte min effaclar med ;) 
Så nu har ja bara bh:ar, ben till shiro kvar att köpa snarast... 
Somnade för en stund sen, men nu är ja vaken och skall ta mig en dusch ;) 
Idag har både jag och Shiro vilodag när de gäller träning. Skönt. Men imorgon kör vi igen!
 
Puss & kram 

Tränat

Körde rockringen i 40min + 30sek x fyra med hopprep (skulle kört gånger tio, men kände att ja inte behöver överträna mig hela tiden, kan ju ta de liiite lugnt ibland trots allt ;) ) .... 
 
Nu har ja precis druckit lite vatten och funderar på om jag skall börja lära mig att gilla havregrynsgröt, de verkar ju bra att äta? Kanske blir min frukost.... vem vet. får se. 
 
För er som undrar varför jag kommit igång och tränar så mycket så är det för att jag skall springa göteborgsvarvet nästa år som är 21km, vilket är väldigt långt för att vara mig, så ja måste få upp en bra kondition och lära mig springa längre så att jag klarar loppet med hyffsad tid. 
 
nu ska ja kolla lite bloggar, osv osv... Puss & kram 

Trött

Andra dagen i skolan avklarad. Gick väl bra, och var ganska kul med orientering på morgonen, dock gick de inte så bra för mig och (Amanda & Ellinor) dom ja sprang med. Vi hittade en kontroll haha... Menmen.
 
Gårdagens träning blev. 5km, 30min rockring, hopprep. 
Och idag är tanken: 40min rockring + hopprep. 
 
En annan sak som hänt idag är att Shiro har grävt sig under staketet i trädgården hemma hos dagmatte, och rymt. Den lille skiten, hoppas innerligt att det inte händer igen. 
 
 
Puss & kram 

Godmorgooooooon

Fyyy va ja är trött... Gick upp klockan sex, duschade, ut med shiro.. Nu har ja ätit och gjort mig klar med... skall gå hemifrån halv typ :Pppp 
 
orkar verkligen inte skolan idag..... Vill bara döööö , elller inte. Men typ. 
 
Hejsvej 

träning

 
hej , jag vet att jag inte skrivit på länge men har faktiskt inte haft tid. Jag har varit med Johanna & Ida. Sen har jag varit i stan på agility tävling, tränat , tränat shiro, åkt till getterön med shiro. Ätit sushi vid havet med mamma och joakim m.m.
 
Idag så shoppade jag lite iallafall. Skolgrejer, paraply, örhängen och en Aloe vera dryck som jag skall ta efter träningen. 
 
Här kommer bilder och förklaringar från senaste tiden. 
Häromdagen näär jag satt ute i solen och drack saft och bara njöööt. 
En bild från agility tävlingen på kulturkalaset :) 
En supergod frapino jag köpte på vägen hem :)
Aloe vera drycken, supergod. 
Shopping - skolgrejer. Lås. 
Örhängen från glitter. 
 
Rosa prickigt paraply. 
Pennfack.
Linjal.
Anteckningsblock 
Mappar
Tioämnes block.
Flikar.
Markeringspennor.
Pennvässare
Barbapappa blyertspennor
 
Kommer inlägg senare med lite bilder från när shiro åkte båt osv osv.. 
 

Hopprep och styrka

 
Träning; Igår sprang jag 3,5km med Shiro och sedan rockade jag rockring 25min :) Så de kändes ju bra. Idag tänkte ja köra rockring 30min och sedan kanske springa en kort runda.. Om ja har lust! :)
 
Nu ska ja fortsätta, hare bra! ;) 
 
Update: Beställde precis hem ett hopprep och en styrketräningsgrej. Dags att bli lite fit! :) 
 
 

morgon

Igårkväll kom mormor hit, jag vågade inte sova ensam. Haha! Men nu har hon åkt hem igen precis. Och jag har varit ute och cyklat 2km med Shiro. Han var lika duktig som alltid. 
 
Skall äta frukost strax och sedan fixa lite innan mamma och joakim kommer hem. 
 
Kraaaaaaaaaam 
 

Music

Tjeeeenare , tänkte tipsa igen dåååva. Denna gången om några låtar, för vem gillar inte musik? ;) Jag lyssnar jämt på musik, hur skönt som helst. 
 
♠ http://www.youtube.com/watch?v=qjHlgrGsLWQ - Summer paradise (simple plan ft sean paul)
♣ http://www.youtube.com/watch?v=ycd-ZPgl0T4 - One last time (Agnes)
http://www.youtube.com/watch?v=RgbKKZWZuQo - Black heart (Stooshe)
 
Dom är ganska hääärliga.. Iallafall när man tränar med rockring hehehehe... 
 
Puss & hej 
2012_08_photoghraphy-491780-305-203_large
 

Döö

Hade väl en ganska tråkig kväll igår.... Vakna vid halv tio idag, ut med hunden, åt och nu kollar jaa på andra avenyn. Skall inte göra ett skit idag, så får väl ha de dööö tråkigt.
 
döööö
hejdå

Läppbalsam

O här kommer jag och tipsar igen.... Denna gången om läppbalsam. Jag använder just nu två olika läppbalsam från The body shop, tycker dom är jättebra och luktar huuuur gott som helst. Ni borde verkligen testa de! Finns i massor olika dofter. Kostar kring 60-70kr. Men de är de värt! =) 
 
Pröva någon gång, läpparna blir perfekta ;)
Puss & Hej 

Städerska

Tjing tjong... Jag har precis städat hela neder våningen. Har dammsugit, moppat alla rum, dammat, vädrat mattor och sen har ja fixat med disken och tvättat en maskin. Nu ska ja ut med soporna och sedan  dammsuga trappan. Skoj! :) 
 
Tog en dusch emellan bara hehehe.... Visar dagens outfit sen! 
 
Kram & Hej 

20 min

Har precis tränat 20 min med rockringen :P Gjorde det igår med. Och i förrgår. Haha, ja börjar komma igång nu! Skall springa imorgon igen! =) 
 
Nu ska ja nog ta och gå ut med lillen strax och sedan göra lunch. 
 
Ha de fint! Puss & Kram 
 

Inte ens det förflutna

Kom hem för en stuuund sen från bio med Claruuut, vi såg Maria Wern inte ens de förflutna, som alla vet så älskaaaaar ja deckare. Den var grymt bra :D Och nu är vii heeeemmma och har varit ute med Shiro och sen har ja rockat rockring i 20min ;) Sexpack, here i come... eller...?
 
Nu ska ja inte vara såå dööö tråkigt mot my friend, måste underhålla henne så hon inte åker härifrån :O Man vet ju inte med småläningar... Dom är lite knepiga (känn dig träffad clara, baaaaaaaaaam) 
 
Puss & Kram 

Hula hoop

Här kommer ett tips iggeeeeeeen. Har ni höört talas om Hula hoop? De är en rockring. Med vikter som tränar mage, bål, höft, rumpa osv.... Den kostar ca 349kr och finns att köpa i vanliga sportaffärer. Jag tränar nu med den tio minuter om dagen, och skall öka till tjugo min om dagen. Det känns att den kommer ge resultat, för tro mig. De är jobbigt! Men testa den om ni vill träna enkelt hemma. Mycket bra!!
 
Puss & Hej 
 

Träning hej

Idag sprang jag med Shiro, och de gick jättebra. SKall göra de varje dag nu, och sen så tränade jag med rockringen i tio minuter. Skall försöka köra minst tio min om dagen, eller 20 min om dagen. Har faktiskt blivit aningen fetare senaste tiden.. så de känns bra att komma igång med träningen igen. 
 
Nu kollar ja andra avenyn och skall strax städa lite.
Puss & Hej
 

Satsuma shower gel

Tänkte tipsa om satsuma shower gel (finns i andra dofter). Den friskar upp huden och luktar otroligt fräsch. Jag känner mig myyyyyckeeee renare när ja använt mig av detta! Så varje dusch tar jag denna shower gel för att känna mig fräsch hela dagen. 
 
Finns att köpa på Body shop för 80kr :) 

sjdsklvhanoewclmlaödödljvö

Jag känner att min blogg är lite halvt döööö trist... Och de enda ja skriver är om vad jag gör på mina dagar osv osv.. Men jag tänkte att jag skulle börja med lite tips hit och dit.. Kanske inte sååå skoj, men endå... Heheh 
 
Tips; La roche posay effaclar purifying foaming gel 
Det är en super duper bra tvätt till ansiktet. Den är tvål-fri och innehåller PH 5,5 som är säkert för känslig hud. Den innehåller Zink och Glycacil som tar bort smuts och överskott av talg. 
 
Tvätta morgon och kväll. Kostar 159kr på Doc morris apotek. 
A soap-free purifying cleanser with pH 5.5    Contains cleansing agents that are safe for sensitive skin     Loaded with Zinc & Glycacil to remove dirt & excess sebum     Blended with relieving, anti-irritant thermal spring water     Recovers physiologica

yeeah

 
 Här är jag....Levande och alldeles .... levande. Men har inte haft tid med bloggen, sorry. Sandra och Ricco har sovit hos mig i två dagar nu. Vi har spelat spel, varit ute med hundarna, kollat film, lagat mat, suttit ute på altanen osv osv... Och nu är mormor här, hon skall sova över till imorgon :)
 
För två dagar sedan så hittade jag och Sandra en hund ute som sprang runt alldeles själv utan halsband eller koppel. Så vi lockade på han och bar upp han, sen gick vi och letade en bra stund efter ägaren. Men efter letande utan resultat, så ringde jag polisen och han frågade mig lite saker osv osv.. Tillslut sa han att han skickar en patrull ikväll som kollar chip märkning på hunden. Så vi väntade, sen ringde polisen mig och sa att dom var utanför. Och där stod då en polisbil och två poliser som kollade chipmärkningen på hunden, och fick då fram address till ägaren. Så vi gav över hunden och dom åkte :) Lite senare så fick jag en bild och ett sms, med tack från ägaren för att vi tagit hand om hunden :)
 
Då vet ni det. 
Puss & Hej 
Här är hunden, en dvärgpudel :)