feelunique

Som ni vid detta laget vet så har jag problem med min hy, vilket också resulterar i att jag måste använda bra smink som är snällt mot hyn. Jag har ett bra tag användt mig utav Bareminerals, vilket jag tycker funkar bra. Men det är bara ett problem, när man är 17år och får 1000kr i månaden och sminket kostar 500 spänn så har man inte riktigt råd, eller rättare sagt så vill man kanske inte lägga hälften av studiebidraget på smink. Så jag (Läs:clara) har hittat en sida på nätet där bareminerals endast kostar mellan 200-300kr. Jag skall beställa en foundation, en rouge och en borste och de går endast på 500 spänn. Ett kap? Ehh ja. 
 
Så för er som också använder detta märke och vill ha det lite billigare. Beställ där. Dock tar det en längre leveranstid eftersom det inte är Sverige. Men det är det absolut värt! Kram 
 

Bokrecension

Sitter och renskriver min bokrecension. Haha har gjort det jättelänge, men den måste bli perfekt. Jag lär inte lämna in den förrän typ 23:59 ikväll haha.. För jag har fått B på typ alla mina svenska uppgifter så nu jävlar vill jag ha ett A... Annars blir jag riktigt jävla sur!!!!! 
 
haha.. aja nu skall jag fortsätta att renskriva :ppp 
 
Tränade för Stefan Jansson idag, red Gina och det kändes faktiskt ganska bra :) Slutade tolv med, skönt! Så har varit hemma ett bra tag. 
 
Men nu skall jag sluta tjata om allt och inget och gå vidare! Trevligt helg