Shiro

Hejhej nu skall jag bara förvarna er om att detta är ett inlägg om min lille hund. Så är ni inte intresserade så läs inte! :) 
 
Jag vill bara säga hur stolt jag är över Shiro, han har verkligen blivit den perfekta hunden. Varje dag med honom är så underbart härlig och han är otroligt duktig. Från att ha varit 10 veckor och inte kunnat någonting, knappt gå och trillade lite då och då till att ha blivit en stor pojke på snart ETT år , som kan så otroligt mycket och alltid är glad och mysig. 
 
Han kan: Sitt, ligg, tass, dansa, snurra, slalom, vänta, stanna, genom tunneln, slalom mellan mina ben. 
Tränas fortfarande på: Sitt FINT, rulla runt, krypa & Skäms. Stå (utställning) & gå fint i ring (utställning)
 
Han har även hoppat stillastående 60cm :) Duktig! :D 
 
Sen har jag precis börjat med utställningar med prinsen och det var väldigt roligt och lärorikt för både mig och honom. Han ställdes ut i Partille den 22:e sept. Och blev etta i sin klass, dock tvåa mot hanar och gick inte vidare. Men jag är grymt stolt över att han betedde sig otroligt bra och fick fin kritik! :D Ungefär såhär lät bedömningen: Mycket fin hane av bra modell, vackert huvud och uttryck, fin över och under linje, trevligt temperament osv.. 
 
I framtiden hoppas jag på att utställningar skall gå ÄNNU MYCKET bättre och att han skall vara lika glad och go som vanligt! :D
 
Puss & Kram 
 

Fredag

Då var de fredag igen. Skönt. Fick hem mitt paket från H&M, allt förutom jeansen satt som en smäck! Hade storlek 25/30 på jeansen, men skall byta till 24/30 - dom var lite stora nämligen ;) 
 
Nu ska jag bara ta de lugnt efter att ha duschat och tagit ansiktsmask. Ikväll skall vi äta hemmagjord pizza, och jag skall äta mina favoriter med såklart - DUMLE SNACKS :D 
 
Puss & kram 
 

Ugnsbakat

Gjorde ugnsbakad potatis förut, var faktiskt väldigt gott så jag tänkte dela med mig av receptet!
 
Jag använde mig av tre normalstora potatisar, men du bestämmer mängd och storlek själv såklart. 
 
1. Börjar med att sätta ugnen på 200 grader och tvätta och torka potatisarna (skalet på). Lägg dem i en ugnsform och ställ in i ugnen 50-60min. 
 
2. Dela dem varma potatisarna på mitten och gräp ur innehållet. Akta så du inte förstör skalet. 
 
3. Lägg potatis"moset" som du gräper ur i en bunke och mosa med gaffel. Lägg i smör och kryddor och blanda litegrann. 
 
4. Fyll dom tomma potatisarna med stekta champinjoner eller skinkbitar. Lägg sedan moset på, och sist men inte minst så skall du riva ost överst på potatisarna. 
 
5. In i ugnen igen i cirka 15min.. Sedan är dem klara att äta! 
Gott! 
 
det var de de. Nu har jag duschat, tagit ansiktsmask och såå. Skall strax ut med Shiro och sedan träffa J. 
 
Ha de fint! :) 

New in

Hej vänner! Jag skall ta mig i kragen och börja blogga bättre nu. Hoppas ni stannar kvar här! :) 
 
Idag är jag hemma pga av min fot. Igår sprang en häst över mig, och jag hade PRECIS bytt till gummistövlar eftersom det var så lerigt där, och rätt över foten fick ja hästen , och även på benet blev de ett blåmärke... Foten är blå nu och gör ganska ont. Men den smällen får man ta när man är i närheten av stora hästar. 
 
Men nu till något roligt, jag har beställt två "grejer" som jag ännu inte visat er. 
 
Först och främst - en vagn med bur till Shiro ( jag har ju börjat ställa ut honom, och kände att det skulle vara skönt att ha med något buraktigt så han kan vila när det är så lång tid i väntan. Dessutom var de ett bra sätt för han att ta in alla nya intryck, genom att ligga och kolla på allt som sker. Så NEJ det är ingen barnvagn jag skall ut och promenera med, han kan gå själv. 
 
Vagn till hund - 39-3372
Sedan har jag fått en superduper fin jacka till hösten/vintern med :D Ja döööör , den är såååå fin! 
Kostar 2500kr på bubbleroom.se - dyr, men snygg! Tack Mormor, mamma & Joakim!!!!! :D 
 
 

nytt

Tjingtjing! Krångel med praktiken HELA tiden, orkar inte. Så hade ingenstans att va idag heller -.- 
 
Menmen... Var förbi apoteket förut och köpte deo+absolut torr+ neutrogena daily scrub+ två ansiktsmasker .. Härligt! ;)
 
Nu har jag internetshoppat lite hehe... Denna gången blev det mycket behövliga kläder: 
En kavaj till kommande utställningar med Shiro, man skall ju vara fint klädd på utställningar och svart passar perfekt till en vit hund. 
BH - behövs ju när Shiro äter upp alla... haha
Svarta Jeans - behövs!
och en fin tröja nu till kalla hösten!
 

hoolla

Hejhejehheheheheh
 
Jag vet att jag inte bloggat på ett tag. Orkar inte. vill inte. Men nu skriver jag ändå, men inte vet jag varför. 
 
I helgen var jag på utställning med prins shiro, han kom etta i sin klass, dock tvåa bland hanar så han kunde inte gå vidare - synd. Men grymmt bra för att vara förstå gången, och han fick mycket bra bedömning med ;) 
 
Nu taggar vi inför nästa utställning om två veckor, yeeeah 
 
Har färgat håret med som ni vet, fast ni vet inte vilken färg hihih RÖTT BLEV DET! yEEEAh MAN , men mina ögonbryn ser rent ut sagt förjävliga ut till denna färgen så jag skall åka någonstans och be om råd för en bra ögonbrynsfärgning ;) Såååpass! 
 
Nu ska ja invänta mamma och joakim som är påväg hem efter en vecka i espanoool 
 
Puss & Kram 

Onsdaag

hejhej hemskt mycket hejsvej. Dagen började inte bra, försov mig så ja stannade hemma :) Promenerade en timme i skogen med Shiro, var med Johanna och så färgade jag håret. Vilken färg säger ja inte :)))))))))))) 
 
Det är typ de ja gjort hehe :P Mormor kom hit också och hon skall sova här :) Men ha de braa, vi höörs
 

Nu ska de bakas!!!!

Jajjemen, nu ska vi baka oss feta. Nej men baka skall vi, sen får vi ju se om vi blir feta.. hahaha :pppp 
 
Tränade Shiro med förut och han blev lerig över HELA kroppen så han åkte raka vägen in i duschen när vi kom in! Så nu är han ren och fin igen som tur är ;) 
 
Hehhehhehe
 
Men ja återkommer med bild på vad som bakades. 
Kraaaaaaaam

Skogen

Var ute med Shiro i skogen en timma precis! Han var hel-galen... Sprang och hoppade överallt.. haha! Han jagade massa djur, träffa på en häst och busade med en hund han mötte. Sen fastnade han i en grop med lera hahaah så hela benen var helt leriga sen :Pp Den lille busen! Nu är han nöjd och jag med. Så nu skall jag plugga ett tag och sedan fika haha :):) 
 
Just de, imorse anmälde jag honom till en till utställning med ;) Spännande!
 
Nej nu ska ja inte tjata mer om prinsen min, ha de bra!

:)

Glömde blogga igår :p Var med J igår, åt tacos, lyssnade musik och pluggade. Fick gjort klart i princip allt, så det var riktigt skönt ;) Skall börja med att göra lite matte varje dag! :) 
 
Nu kollar jag på Greys anatomy och har precis ätit lunch. Skall åka och hämta hem moppen snart, sen blir de väl att träna Shiro osv osv.. 
 
Våra fåglar har fått fågelungar med :) Tre små söta bebisar hihih 
Väntan på tåget igår.. .
Morgonpromenaden idag..
Fågelungarna :)

Seg dag

Gick 08.30-16.00 idag.. Jättetråkig dag med biologi, samhällskunskap, naturkunskap och mentorstid... Fyy! :( Men såånt e livet! Kom hem vid fem och hämtade lillfisen hos dagmatte. Sen gjorde jag stekt lax och potatischips i ugn :) Jättegott! Och nu har jag kollat på två avsnitt av greys anatomy och gett Shiro mat. 
 
Skall ut med honom om en stund, sen ska ja kolla på tv om de är nått intressant :)
 
Hejjjsvejjj

Tuesday

Vaknade precis, har sovit en stund efter skolan. Det behövdes! Nu skall jag upp och fixa lite, sen kommer Josefine och Aragon och då ska vi träna :) Har fått hem nummerlapp och så för tävlingen den 22:e nu... Haha de blir spännande att se hur mycket bus den lillle skiten skall ställa till med då. 
 
Köpte med mig tidningen Egoboost förut med, mycket bra tidning må ja säga! :) Så de blir väll lite läsning senare när plugg och allt är klart haha... 
 
Men nu ska ja dra mig, ha de fint hejhej
Egoboostomslag_Pren_120906

Träning

Har precis kommit in efter träning + promenad med Shiro. Han var superduktig! Övade på sitt, ligg, tass, dansa, snurra, vänta ,stanna, hit, slalom, ligg och stanna kvar. Sedan stå övningar + ringträning och skäms. Han är bäst min lille rackare <3 
 
Nu skall jag hoppa in i duschen och sedan mysa ner mig framför x-factor. Det blir spännande haha, jätteskoj program faktiskt! :) 
 
Vi hörs imorgon någon gång efter skolan, puss & kram 
// A 

Måndag

Hejhejhej hemskt mycket hej. Hade en något tråkig dag idag, men blev glad när jag möttes av en busig liten Shiro när jag kom hem :) Fick även mina smycken från stylebytyra idag! Fina :)
 
Nu ska jag ut och träna fiisen, puuss & kram 

Gårdagen

Gårdagen var hur bra som helst! Åkte in till stan vid två tiden :D Kollade först på Den svenska björnstammen, vi stod allra längst fram och dom var faktiskt jättebra! Sedan kollade vi på icona pop, och dom var rikttiigt bra... Och när vi kollade på Timbuktu, så vänder jag mig om och gissa vad jag ser då? Jo men då går dom från icona pop förbi så jag frågar dom om vi får ta kort med dem , och dom blev jätteglada och ja dooog lite... Tycker dom är grymt bra! Så de va ju skoj. 
 
Sen efter Timbuktu så gick vi och käkade på donken och tog en fika på espresso house... Sen lyssnade vi på Adrian lux, jäääävligt bra. Och sist men inte minst Rebecca och fiona.. Svettades som en gris efter allt dansandes..... Och inte nog med det, jag fick lock för ena örat och brus. Det har inte gått över än, hoppas verkligen de gör de :( 
 
men iallafall, var hemma vid tolv.. Somnade vid ett! Och nu är det en ny dag. Hejhej
 

Fortfarande sjuk...

Fortfarande sjuk... Hade feber imorse, men nu har ja inte de längre (tror ja). Har lite ont vid tinningarna också, de blir värre så fort ja går/anstränger mig... men just nu mår ja helt okej... Har fått gjort lite, dock i långsamt tempo då jag inte vill bli sjukare... :/ Tog ut shiro, men inte länge (fick ont), cyklade och hämtade ett paket, rensade i lådorna i hallen, städskåpet och tvättade mina palladium + hunter. Så la jag undan två par sommarskor med. 
 
Nu ska ja vila igen och äta krabbelurer som ja ska orkar göra... :) 
 
Trötta Shiro :)
Nya palladium :) 
 

stylebytyra

Beställde detta idag :)
 
Ett budskapsarmband " i all oändlighet"
Budskapsarmband 'I all oändlighet' i gruppen Smycken / Armband hos Style by Tyra AB (AN401)
Ett fiiint halsband
Halsring + Blå berlock i gruppen Smycken / Halsband hos Style by Tyra AB (JG1011)
Och ett till fint halsband hii
Halsring Multikors i gruppen Smycken / Halsband hos Style by Tyra AB (AN28)

Sjuk

Just nu ligger ja hemma och är sjuk... Har ont i huvudet, ont när jag sväljer och feber... Dessutom så har jag ont i revbenen... Men jag hoppas att jag blir frisk snart igen. 
 
Annars då? Inget spec har hänt på senaste, Shiro tränas varje dag inför utställningar och jag går i skolan och aaa.. de är väl mest de. Har iof inte berättat att ja beställt palladium? Eller jo de kanske ja har.. haha kommer inte ihåg, men ni får se när dom kommer hihi.. 
 
Skall nog också framkalla bilder i veckan med. Så jag kan fortsätta med min scrapbooking bok om Shiro. Sedan skall jag kolla in stylebytyra lite igen och ev. beställa hem något fint hihi :)
 
Ha de fint! Nu ska ja fortsätta vila och kolla på mannen som talar med hundar. Puss & Kram 

Måndag igen

Helgen gick som vanligt väldigt fooort. Var sjuk torsdag/fredag... På lördag tränade jag Shiro, var med Ida och bakade goooda kakor och pusslade. Köpte ett pussel igår med, med 1000 bitar som ja börjat på. skoj! :)
 
Idag skall jag träna Shiro, om ett tag när han fått sova lite... hihih 
 
Pussss & Kraaaam
 
Update: Har beställt ett par nya palladium i en mörkare färg, som passar nu till hösten :):) Bild får ni när dom har kommit hem till mig. Hihihi :Ppppp 
 
Nu har ja duschhat och tagit ansiktsmask efter att ha varit ute en timme och tränat Shiro. Det blev: sitt, ligg, tass, stanna, vänta, hit, snurra, dansa, skäms, ligg kvar när ja går iväg, kontaktövning, slalom,dressyr (ringträning) och stå övning på bord och mark. Resultatet för dagens träning var bra, han skötte sig nästintill exemplariskt, väldigt lyhörd och ville förstå och göra rätt (vilket han också gjorde hihi). Min gooa prins är bäst! Nu väntas även ringträning i kba på onsdag + träning med Josefine och Aragon någon dag. Skoj skoj! :)
 
Ha de fint!

Hallooj

Vaknade vid nio tiden idag och gick ut med Shiro. Vi gick till ån och han badade lite :) Sen så har jag bara ätit frukost, duschat, "firat" dumle och så :) Han fyller sex år idag, hihihih :Ppp Ska ta med han till Linus grav sen och fixa den :) 
 
Men nu ska ja göra mig klar, ska vara med Ida nämligen. Och sennn kanske jag eventuellt skall beställa ett par skor.. vi får se! :)
 
hejhopp