Skriver av mig

Måste bara få skriva av mig. Ni behöver inte ta åt er eller nått. Ska bara få ur skiten ur huvudet. 
 
Jag har apdåligt självförtroende och har alltid haft, mår såå dåligt över mig själv EXAKT HELA TIDEN. Ibland vill jag inte ens vistas bland folk, får perioder då jag bara vill låsa in mig själv i ett rum. Speglar mig typ aldrig, vågar knappt titta i en spegel för jag tycker jag ser rent ut sagt förjävlig ut. 
 
Och alla i min närhet ska se så jävla bra ut, och de känns ju inte direkt bättre då. Så aaa, just nu går ja runt och lipar över mitt fula äckel utseende. Så kan de va.... Vill bara operera mig så ja ser liiiite bättre ut. 
 
Så, då har jag skrivit av mig. Skönt! Nu ska jag ut på promenad snart med en vän ;) Sen går jag nog in och tar mig en dusch eller nått. 
 
hejhejhejhej
 
 

Gos

Har duschat precis och nu sitter jag med en hemmagjord ansiktsmask i fäjjset. Gottgott! Hade i kanel,gurkmeja,citron,honung och olja.. Här tar vi hela köket i ansiktet minsann! 
 
Hann träna Shirran lite förut med, han skötte sig galant. Men direkt när vi kommer in så börjas det igen, skällandet. Åh!! Hade jag kunnat, så hade jag flytt landet till något ställe där jag inte kände en kotte och bara kunde börja om från början. En nystart! Fyfan va skönt. 
 
Men tyvärr har livet sina dalar.... och nu klättrar jag upp mot toppen igen!! För man skall ju inte gå runt och sura hela dagarna?! Man får va nöjd över små saker som gör än glad <3 
 
Just nu skall en kopp te få göra mig lite gladare! Sen skall jag bara gotta ner mig i sängen och drömma mig bort. Fast jag känner redan nu att denna natten kommer jag inte få någon sömn inte... Åhhhhh 
 
Pusss på er och ha en mysig kväll <3 
Tumblr_mbb8wapgm11rcnydjo1_500_largeWhy-i-cant-sleep-at-night_large
Tumblr_lgsd14j3991qbrp56o1_400_large

Shirran

 
Hämtade Shirran efter praktiken hos dagmatte. Vi pratade lite om hans problem och så vidare.. och stackars Mona blev alldeles tårögd, och jag med. Så på hemvägen så grät jag som en jävla mes... Men det har varit tufft med shirran på sista tiden och jag vill helst inte ens tänka på att komma hem från skolan för att jag vet hur jobbigt det kommer bli. 
 
Men jag måste verkligen bara andas ut, glömma allt det jobbiga och kämpa vidare. Snälla Elisabeth har gett mig en hel del tips och skall ringa mig i dagarna. Så förhoppningsvis kommer allt bli bra tillslut.
 
Skall eventuellt pröva zylkene eller DAP i eluttagen. Vi får se. 
 
Just nu skall jag gå ut och träna Shiro lite hade jag tänkt, och sen får vi se vart kvällen leder...till helvetet kanske?
 
Pusss 
 

Myskväll

Det första jag gjorde när jag kom hem från skolan idag var att slockna i soffan. Jag har haft så mycket i huvudet nu så mår helt ärligt inte så bra. Så det var väldigt skönt med två timmars sömn i soffan och sedan vakna till en jättegod middag. 
 
Nu sitter jag framför sveriges mästerkock med ansiktsmasken på. Kom nyss ur badet, hade tända ljus och läste i SOLO... Såå skönt! 
 
Nej nu får ni ha de så bra, för nu ska jag kolla vidare på tv:n och mysa till det. 
Kram